“Ik doe nu wat ik graag doe en dat is zo belangrijk, dat geeft positieve vibes en dan komt de rest vanzelf …”

Ik werkte in een farmaceutisch bedrijf en moest leiding geven aan een aantal mensen op een zeer rigide manier, wat helemaal niet mijn stijl was. Die job ging letterlijk met al mijn energie lopen en gaf me niets in de plaats. Ik voelde me leeglopen. Op privé vlak zat ik ook in een moeilijke periode. Ik kreeg hartkloppingen, een beklemmend gevoel in mijn borst en slapeloze nachten. Er moest iets gebeuren.

Via een vriendin kwam ik bij Greta terecht… Het intake-gesprek gaf me al terug wat energie en vooral hoop…. Na 4 sessies wist ik wat ik wou. Ik hoorde helemaal niet thuis in deze harde, competitieve wereld. Tijdens de volgende 4 sessies zijn we gaan bekijken waar ik wel zou thuishoren en vooral, waar ik energie van zou krijgen. De sociale sector zou waarschijnlijk meer mijn ding zijn. Ik deed op dat ogenblik vrijwilligerswerk bij een vereniging die gratis psychotherapeutische hulp biedt aan jongeren tussen 10 en 20 jaar. Ze hadden nood aan een communicatieverantwoordelijke. Ik heb geen ogenblik getwijfeld en ben ervoor gegaan. Daarnaast heb ik een bijberoep opgestart waarin ik schrijf. Ik doe nu wat ik graag doe en dat is zo belangrijk, dat geeft positieve vibes en dan komt de rest vanzelf… Thx Greta! ‘