HR Management

Referenties

Geert Gijsels – Human Resources Manager bij DHL Supply Chain – 27 mei  2013

‘Greta is een gedreven, doel- en mensgerichte professional op het gebied van Human Resource Development en Recrutering. Ik heb Greta leren kennen als een zeer creatieve collega die open, met lef en durf onze organisatie tegemoet trad.

Als collega heb ik zo’n 7 jaar met haar samengewerkt en haar in die tijd zien groeien in verschillende rollen van HR projectleider, inspirerende leidinggevende en sparring partner van het management. Greta is bovendien een uitstekend recruteerder, gaat vlot met media om, is heel sociaal voelend, leergierig en luistervaardig .

Ze heeft vanuit haar realistische maar vooral creatieve manier van denken een grote overtuigingskracht op haar interne klanten en op haar collega’s, mede dankzij haar open communicatie.

Greta is een ondernemende creatieve collega die je aan het denken zet.

Met haar natuurlijk gevoel voor ‘de beste mens op de beste plek op het juiste moment’ is zij een waardevolle adviseur, trainer en partner voor iedere organisatie. Vanuit een visie op ontwikkeling en haar streven naar excelleren weet zij anderen te inspireren en te stimuleren. Een gewaardeerde en een bijzondere collega, die ik van harte kan aanbevelen!’

 

Nico Beckers – Managing Partner at Cameleon Group,  consultant voor Greta bij  DHL Supply Chain – 7 mei 2013

‘Heel wat jaren heb ik met Greta mogen werken en ze heeft zich telkens getoond als een warme, fijne persoon die tegelijkertijd erg goed weet wat ze wil en waar ze naartoe gaat. Als leverancier-partner is dat prettig, zeker wanneer er ook de openheid is om te mogen en te kunnen meedenken. Dank je wel Greta.’