HR Management

Referenties

Marike Oudshoorn – HR Director

“Greta heb ik leren kennen tijdens haar interim-werkzaamheden als HR Business Partner bij Kantar in 2019. Deze periode stond in het teken van verandering: interne reorganisatie, transitie naar een nieuw HR operating model, wijziging van stakeholders en verkoop van Kantar aan private equity. Greta heeft haar werkzaamheden voor de diverse projecten naar tevredenheid volbracht binnen een complexe en veranderende internationale matrix structuur. Zij heeft vanuit haar HR achtergrond een goede bijdrage geleverd aan de noodzakelijke reorganisatie binnen België. Zelf heb ik Greta ervaren als een rustige en prettige persoon die stressbestendig is en professioneel blijft, ook in moeilijke en uitdagende situaties.”

Lotte Frans – HR-business Partner Eneco

“Ik heb Greta leren kennen in haar rol van HR-Manager bij Eneco, dit in een periode waar we als organisatie in een groot change traject bevonden(overname Eni). Greta is een aangename en professionele dame met een ruime ervaring en een netwerk waar ze op elk moment kan op terugvallen. Zij slaagt er als geen ander in om in woelige tijden rust te brengen, dialoog op te starten en steeds op zoek te gaan naar een werkbaar compromis. Ze praat met mensen maar nooit over mensen en heeft ons allen naar een hoger niveau weten te tillen. Greta heeft enorm sterke coachende capaciteiten, waarbij ze steeds uitgaat van je eigen talenten die ze moeiteloos weet te erkennen en op de juiste manier weet in te zetten. Bovendien was ze een enorme baken van vertrouwen in en buiten ons team door haar warme persoonlijkheid en haar luistervaardigheid. Ik ben erg dankbaar om met haar te hebben samengewerkt en kijk met een warm hart terug op die periode.”

Christophe Degrez – CEO / Board Member / Entrepreneur

“Gedurende ongeveer 1,5 jaar had ik het plezier om met Greta te mogen samenwerken in ons management team. Greta is een zeer waardengedreven en mensgerichte manager. Dankzij oa deze eigenschappen alsook haar coachende leiderschapsstijl wist Greta het HR team te verbinden en naar een hoger niveau te begeleiden.”

Nico Beckers – Managing Partner at Cameleon Group,  consultant voor Greta bij  DHL Supply Chain

“Heel wat jaren heb ik met Greta mogen werken en ze heeft zich telkens getoond als een warme, fijne persoon die tegelijkertijd erg goed weet wat ze wil en waar ze naartoe gaat. Als leverancier-partner is dat prettig, zeker wanneer er ook de openheid is om te mogen en te kunnen meedenken. Dank je wel Greta.”

Geert Gijsels – Human Resources Manager bij DHL Supply Chain

“Greta is een gedreven, doel- en mensgerichte professional op het gebied van Human Resource Development en Recrutering. Ik heb Greta leren kennen als een zeer creatieve collega die open, met lef en durf onze organisatie tegemoet trad.

Als collega heb ik zo’n 7 jaar met haar samengewerkt en haar in die tijd zien groeien in verschillende rollen van HR projectleider, inspirerende leidinggevende en sparring partner van het management. Greta is bovendien een uitstekend recruteerder, gaat vlot met media om, is heel sociaal voelend, leergierig en luistervaardig .

Ze heeft vanuit haar realistische maar vooral creatieve manier van denken een grote overtuigingskracht op haar interne klanten en op haar collega’s, mede dankzij haar open communicatie.

Greta is een ondernemende creatieve collega die je aan het denken zet.

Met haar natuurlijk gevoel voor ‘de beste mens op de beste plek op het juiste moment’ is zij een waardevolle adviseur, trainer en partner voor iedere organisatie. Vanuit een visie op ontwikkeling en haar streven naar excelleren weet zij anderen te inspireren en te stimuleren. Een gewaardeerde en een bijzondere collega, die ik van harte kan aanbevelen!”