Over Greta

Na mijn studies Toegepaste Communicatie en Economie, startte ik mijn loopbaan als Product Manager bij Stafford Miller waar ik later doorgroeide tot Group Product Manager. In deze functie gaf ik leiding aan 5 medewerkers en ontstond mijn interesse voor HR-management.

Bij Elmos nv, een KMO in de IT-sector, kreeg ik de kans om definitief om te schakelen naar het HR-domein. Ik volgde tal van HR-opleidingen om de vele aspecten van het brede HR-domein onder de knie te krijgen. Later bij DHL kon ik als HR-business partner en resourcing & development manager heel wat realiseren op het vlak van learning & development, organisatieontwikkeling en interne mobiliteit bij change projecten zoals mergers, afslankingen new way of working en cultuurveranderingen.

Mijn ruime ervaring pas ik graag toe in KMO’s en multinationals, op projectbasis of als interimmanager. Om tegemoet te komen aan de nieuwste trends en veranderingen in de HR-sector blijf ik mezelf constant bijscholen.

Geboeid door het persoonlijke ontwikkelingsproces van mensen, besliste ik een opleiding tot Certified Personal Coach bij Quintessence te volgen. Ik coach leidinggevenden en managers tot verdere groei door samen met hen op zoek te gaan naar hun passies en talenten. Ik werk vanuit hun eigen kracht en ondersteun hen in het bereiken van hun doelstellingen.

Daarnaast ben ik als loopbaancoach aangesloten bij My Future Works (MFW), één van de leidende loopbaancentra in Vlaanderen en Brussel. Bij MFW kijken we met een waarderende blik naar het talent van mensen, en helpen we hun volle potentieel te ontdekken en ontplooien. Vanuit de verwachtingen die in onze maatschappij leven, maken mensen soms keuzes van buiten naar binnen. Keuzes die voorbijgaan aan hun eigen waarden, energiebronnen, dromen of potentieel. Dit verhoogt het risico op uitputting van mens en maatschappij. Het doodt creativiteit en innovatie.

Als MFW-coach help ik mensen duurzame loopbaankeuzes maken, van binnen naar buiten, zodat die keuzes aansluiten bij hun persoonlijk intern kompas. Ons doel is een bijdrage leveren tot een duurzame economie waarin mensen hun dromen kunnen realiseren en écht energie krijgen van hun loopbaan.

Wil je meer weten?

“De sessies met Greta gaven me in eerste plaats mijn zelfvertrouwen terug, waardoor ik veel sterker op mijn doel kon afgaan.”

“Ik doe nu wat ik graag doe en dat is zo belangrijk, dat geeft positieve vibes en dan komt de rest vanzelf…”

“Greta was voor mij een uniek klankbord waarin ik onmiddellijk veel vertrouwen had.”