Over Greta

Na mijn studies Toegepaste Communicatie en Economie, startte ik mijn loopbaan als Product Manager bij Stafford Miller waar ik 13 jaar werkzaam was en doorgroeide tot Group Product Manager. In deze functie gaf ik leiding aan 5 medewerkers en ontstond mijn interesse voor HR management.

Bij Elmos nv, een kmo in de IT sector, kreeg ik de kans om definitief om te schakelen naar HR manager. Ik volgde tal van HR opleidingen om de vele aspecten van het brede HR domein onder de knie te krijgen. Bij DHL, waar ik 10 jaar werkte was als HR business partner en als resourcing & development manager heb ik heel wat gerealiseerd op het vlak van learning & development, organisatieontwikkeling en interne mobiliteit bij change projecten zoals merges, afslankingen en cultuurveranderingen.

Mijn ruime ervaring pas ik graag toe in kmo’s en multinationals, op projectbasis of als interim manager.

Geboeid door het persoonlijke ontwikkelingsproces van mensen, beslis ik om een opleiding tot Certified Personal Coach bij Quintessence te volgen. Ik coach leidinggevenden en managers en laat hen groeien door samen met hen op zoek te gaan naar hun passies en talenten. Ik werkt vanuit hun eigen kracht en ondersteun hen in het bereiken van hun doelstellingen.

Ik ben eveneens erkend loopbaancoach van de Vlaamse overheid. Ik werk hiervoor samen met My Future Works. Op basis van een diepgaand interview wordt een talentportfolio samengesteld die je in staat stelt om zelf je keuzes te maken en je loopbaan te sturen zodat die beter aansluit bij je talenten, ambities en dromen. Ik ontwerp samen met jou de loopbaan die écht bij je past en onderzoek op welke manier jij jezelf verder kan ontwikkelen.

Om tegemoet te komen aan de nieuwste trends en veranderingen in de HR sector blijft ik mezelf constant bijscholen.

Interesse? Aarzel niet en neem contact met me op.

Greta Janssens