TaPas for Professionals

tapas_title_2

‘I knew I had to Fly.’ Amelia Earhart did. She recognized her Talent & Passion, do you?

Wat is TaPas for Professionals en waarom is het uniek?

TaPas for professionals is een instrument dat je helpt bij de ontwikkeling van je loopbaan én je persoonlijkheid. Het is een online assessment dat vragen stelt over je professioneel functioneren. Het peilt daarbij naar je dieperliggende drijfveren en brengt zo je passies en talenten in kaart ofwel de dingen waar jij energie van krijgt. Daarnaast waarschuwt het je ook voor de dingen die je energie kosten waardoor stress en burn-out om de hoek liggen .

TaPas for professionals richt zich tot werknemers tussen 25 en 70 jaar jong. Het vertrekt vanuit de overtuiging dat medewerkers die werken vanuit hun talenten, de dingen spontaner, beter en sneller doen, waardoor burn-out vermeden en bestreden wordt. Het stelt de vraag naar de consensus tussen wie je bent en wat je vanuit je talenten (kan) doet(n)? Daarnaast brengt het in beeld welke competenties rechtstreeks aan je talenten gelinkt zijn, waar je focus ligt. Je ontdekt wat je talenten afremt, maar ook wat hen stimuleert binnen een (werk)context?

Je huidige mogelijkheden worden in een beeld gebracht maar je krijgt ook aanwijzingen voor een eventuele volgende stap in je professionele carrière.

De vraagstelling werd ontwikkeld vanuit een framework dat ook in wetenschappelijk onderzoek gebruikt wordt.

TaPas for Professionals in bedrijven

Iedereen heeft specifieke talenten en passies die hem onderscheidend maken (binnen een organisatie).’

TaPasCity heeft een uniek assessment ontwikkeld om het TaPas van uw medewerkers te screenen en af te toetsen met het DNA van uw organisatie. Op die manier ontstaan er duurzamere relaties die elkaar constructief blijven uitdagen.

TaPas kunnen (h)erkennen én de ruimte geven om te ontwikkelen, wordt dé uitdaging om getalenteerde en gepassioneerde medewerkers blijvend te verbinden met uw organisatie.