Met loopbaanbegeleiding naar de job van je leven!

Time for change

Wanneer kiezen voor loopbaanbegeleiding? Je wil aan je loopbaan een nieuwe richting geven, maar je weet niet hoe eraan te beginnen? Je wil graag iets anders doen, maar je weet niet precies wat? Je hebt  het gevoel dat je loopbaan met al je energie gaat lopen?

Tijd om het heft in handen te nemen en er iets aan te doen. En dat hoef je niet alleen te doen. Loopbaanbegeleiding kan je hierin helpen. Met individuele gesprekken en oefeningen kom je snel te weten wat je kwaliteiten en competenties zijn en krijg je inzicht in je passies en je talenten, in dat wat je écht graag doet. Zo kom je te weten wat je wil, maar vooral ook hoe je het kan bereiken. Loopbaanbegeleiding zorgt ervoor dat je zelf keuzes kan maken en de richting van je loopbaan kan  bepalen.

Iedereen die gedurende minstens één jaar voltijds of deeltijds werkt in vast dienstverband of als zelfstandige kan loopbaanbegeleiding volgen. Je hebt elke zes jaar recht op 2 loopbaancheques. Eén loopbaancheque kost € 40 en geeft recht op vier uur begeleiding. Voor acht uur begeleiding betaal je dus slechts € 80 terwijl de reële waarde € 1.100 bedraagt.

Tijd voor verandering? Laat je inspireren en schrijf je in voor de GRATIS infosessie in samenwerking met My Future Works

Wanneer: donderdag 15 juni 2016 van 19:00u-20:30u, welkom vanaf 18:30u.

Waar: Grobbendonk, Sperwerlaan 8.

Inschrijven kan via mail: greta.janssens1@gmail.com

0471/38 02 72

PS: misschien heb jij geen nood aan verandering, maar wel één van je vrienden of collega’s? Deel dit bericht dan binnen je netwerk. Alvast bedankt!